Köttfärs

Köttfärs

  • 56 Recept

Baconlindad köttfärsbiff

1.  Färsbiffar. Blanda färsen i en skål med lökpulver, salt, peppar och grädde. Rör färsen smidig och forma till 6–8 biffar
Snabb asiatisk köttfärsgryta med ris

Snabb asiatisk köttfärsgryta med ris

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köttfärsgryta 0,5 st purjolök 1 msk färsk ingefära 1 msk rapsolja 500 gram nötfärs 2 tsk tabasco 2 msk fisksås 1 msk japansk soja 400 gram kokosmjölk 100 gram färsk bladspenat 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 3 dl basmatiris 1 st lime Köp receptet Näringsvärde Kcal
Baconlindad köttfärsbiff

Baconlindad köttfärsbiff

Skala löken och riv den fint ner i färsen. Arbeta lök, vatten, salt och peppar till en smidig färs. Sätt ugnen på 200°
Köttfärsbiffar med ostfyllning

Köttfärsbiffar med ostfyllning

Blanda ner köttfärs och kryddor, rör en liten stund så att köttfärsen trådar sig lite. Servera med kokt potatis och kokta rotsaker 400 gr köttfärs
Köttfärsbiffar med fetaost och rödlök

Köttfärsbiffar med fetaost och rödlök

Kött ⁄ ReceptKöttfärsbiffar med fetaost och rödlök. Köttfärsbiffar är gott i sin enkelhet eller också kan man fylla biffarna med massa gott
Färsbiffar med viltsmak

Färsbiffar med viltsmak

Arbeta samman färsen med alla ingredienserna till biffarna. Forma ca 8 biffar. Stek dem i lite matfett, ca 4-5 minuter på varje sida
Jamie Olivers chili con carne

Jamie Olivers chili con carne

Skala och finhacka lök, vitlök, morot och selleri - bry dig inte om tekniken, bara hacka på tills allt är finhackat
Bästa köttfärsgratängen

Bästa köttfärsgratängen

Varva potatis och köttfärssås i en smord ugnsform. 500 g köttfärs. Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Ljuvlig potatis och köttfärsgratäng

Ljuvlig potatis och köttfärsgratäng

Lägg över all köttfärsen. 500 g köttfärs. Skala och hacka löken. Bryn löken på svag värme. Lägg i färsen, stek den tills den är grynig och genomstekt