Nu ska ni få ta del av ett tips på ett tillbehör till grillat. Det här är så smidigt och gott. Jag blev bjuden på detta av min vän Kicki för några år sedan
Ingredienser Portioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lägg foliepaketet i en ugnssäker form ochugnsbaka rätten i 35 minuter. Sätt ugnen på 200°. Pensla en fyrkantig, ca 20 cm bred bit aluminiumfolie per portionmed lite av oljan
Tänd grillen och använd glöden för att tillaga laxpaketen. Skär purjolöken i tunna strimmor. Halvera tomaterna och skär fetaosten i 1x1 cm stora kuber eller smula den
foliepaket,. Låt alla plocka ihop egna foliepaket - våra barn tycker det är roligt att få vara med och bestämma - vik ihop folien runt om, ställ i en ugnsform och ställ in i ca 25 - 30 minuter i ugnen
Om ni inte vet vad ni ska äta i påsk så kommer ett recept på lax i foliepaket här. Det är otroligt smidigt att tillaga och blir fantastiskt gott, alla smaker kommer fram när maten tillagas i foliepaketet
Förbered under tiden för foliepaketen. Tina spättafiléer och räkor om du köpt frysta. Koka potatis mjuk. Skala gärna och dela stor potatis (4 delar) om du använder det