Inläggningarå

Inläggningarå

Brantevikssill

Brantevikssill

Dra skinnet av varje sillfilé så den delas i två smala filéer. Rör ihop ättiksprit, vatten och salt och lägg i sillfiléerna
HOT HOT SILL

HOT HOT SILL

1. Skala och skiva ingefära och vitlök. Dela, kärna ur och skiva chilin. Lägg detta i lagen från förpackningen
ASIATISK CITRUSSILL

ASIATISK CITRUSSILL

1. Häll av lagen från sillen och ställ lagen åt sidan. Skiva sillen i bitar. 2. Blanda lagen med limesaft. 3. Skiva chili, purjolök och limen tunt
ITALIENSK SILL

ITALIENSK SILL

1. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. 2. Mixa basilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna
CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK

CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK

1. Låt sillen rinna av (men spara lite av lagen) och skiva i tunna bitar. 2. Blanda ut kryddorna med lagen, tillsätt crème fraiche och majonnäs