Efterrättspaj

Efterrättspaj

Knäckig äppelpaj

Knäckig äppelpaj

Fyllning8 äpplen (små eller 4 stora) 0,75 dl strösocker 2 msk farinsocker 3 tsk malen kanel 2 tsk malen kardemumma 4 msk potatismjöl (eller majsstärkelse)
Smulig äppelpaj med knäcksmak

Smulig äppelpaj med knäcksmak

Happy Friday. Det blev en kort vecka på kontoret, eftersom jag var på tjänsteresa till Tyskland. Nu kör vi full fart mot helgen och födelsedagsfirande för hela slanten
Äppelpaj med havretäcke

Äppelpaj med havretäcke

Jag hade lite frysta äppelklyftor som jag ville bli av med och då passade det ju bra att använda dem i en mumsig paj
Äppelpaj med knäckig smuldeg | Mitt kök

Äppelpaj med knäckig smuldeg | Mitt kök

Sätt ugnen på 200 grader, smörj formen Skala och skiva äpplen i ca 3 mm tjocka skivor och lägg ner dem i formen tillsammans med hackade valnötter
Rabarberpaj med vit choklad

Rabarberpaj med vit choklad

Poff. , sa det så var det grönt i naturen. Det är ju en underbar årstid, våren. Är glad att jag inte är pollenallergiker för kan tänka mig att det inte är så roligt