Bakning

Bakning

  • 60 Recept
Saffranssnittar

Saffranssnittar

Saffranssnittar. Som jag skrev tidigare har jag redan njutit av årets första glögg. Det väckte genast jullängtan till liv
Semla

Semla

Daimkaka

Daimkaka

Vispa äggen och sockret poröst. Blanda sedan i de torra ingredienserna. Smörj en långpanna och häll i smeten
Frosting - grundrecept

Frosting - grundrecept

Smörkräm eller frosting är underbart att dekorera muffins med eller ha som ett lager i tårtan. Här kommer ett väldigt bra recept
Silviakaka muffins

Silviakaka muffins

Jag skulle göra cupcakes och valde då att använda silviakaka muffins då jag tycker om konsistensen på silviakaka
Baka till många i långpanna

Baka till många i långpanna

Ett tips till vårens alla fester. Långpanna är ett perfekt sätt att baka många kakor snabbt. I helgen som var bakade jag en cheesecake med två fyllningar, en bärfyllning och en med smaka av citron, som jag kan rekommendera, både god och lätta att baka
Julgodis – Wienernougat!

Julgodis – Wienernougat!

Hej. Snart är julen här. Finns det något som är mer passande än att baka lite julgodis. Nej exakt, så jag ville tipsa om wienernougat, något som jag inte gjorde förra julen, utan gjorde mest lite snöbollar, snickersbollar, cornflakesgodis och polkabräck
Julgodis – Saltlakritsfudge

Julgodis – Saltlakritsfudge

Gillar du julgodis och dessutom choklad och saltlakrits. – då är detta godis något för dig. Man blir ganska nöjd fort, i alla fall i mitt tycke då de är ganska mäktiga att äta
Brownies med marshmallowtäcke och choklad

Brownies med marshmallowtäcke och choklad

Nu ska ni få världens godaste recept på S'mores brownie. Älskar ni brownie och älskar ni S'mores så har ni här den ultimata kakan som smakar gudomligt gott
After Eight-tårta

After Eight-tårta

I helgen hade vi kalas för min brorson som är stort fan av bakverk med mint. Det gav mig tillfälle att göra denna tårta med smak av After Eight
Skoleboller, Norska bullar

Skoleboller, Norska bullar

En av mina absoluta favoritbullar. Vaniljkrämen och glasyren gör bullen saftigt krämig. Ett tjockt lager av krispig kokos förseglar härligheten