Nu ska ni få receptet på en riktigt god gryta med fläskfilé och en massa annat gott, passar perfekt att bjuda på imorgon för att avsluta helgen på bästa sätt
Äntligen fredag. Bästa känslan, eller hur. Vad har ni för helgplaner. Ska ni äta nå gott. Om ni inte har bestämt vad ni ska äta och ni vill äta nå gott så måste ni prova det här
Det här är en fantastiskt god gryta, med fläskfilé, stark kabanosskorv och cornichongerINGREDIENSER4 personer1 fläskfilé, ca 700 g2-3 kabanosskorvar1 gul lök1 röd paprika1 grön paprikarapsolja till stekning2 msk kalvfond + 2 dl vatten2 dl grädde salt och
Mustiga grytor är väl verkligen något som hör hösten till, det kan vi väl vara överens om. För det är något visst ändå, det där med årstiderna och de olika maträtterna som vi förknippar med dom
Ingredienser Portioner. 4 550 g falukorv 900 g fast potatis 1 gul lök 1 rödlök salt och vitpeppar 1 tsk timjan 1 l köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 lagerblad 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Sallad 1/2 cosmopolitansallad 250 g körsbärstomater Lägg till i inköpslistan
Dags för en klassiker i höst- och svamptider. renskav med kantareller. När jag var liten åt vi renskav regelbundet, framförallt när det skulle gå snabbt med matlagandet