Detta är ett busenkelt sätt att laga riktigt god fisk. När jag lagade den igår serverade jag med smörstekt fänkål, tomat och hemmaodlade sockerärtor - men rätten passar också bra med blomkålsris
Vad det gäller chilin så får man använda sitt förstånd och anpassa styrkan efter sin smak. Jag använde medelstarka, 4/10 stod det på styrkan och tyckte att det blev bra
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis Citronsås 1 citron 2 dl crème fraiche 1 dl mjölk salt peppar 150 g sockerärtor Spätta 600 g rödspätta 1 msk smör eller olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Äntligen har jag testat att ånga couscous. Jag kan verkligen rekommendera detta tillagningssätt. Det är lätt att göra i en vanlig billig bambuångkokare som man lägger ett stycke tyg i
800 gram fisk enligt tips ovan. 11 tsk salt. 11 krm svart- eller vitpeppar (gärna nymalen). 11 citron i skivor eller klyftor till serveringFörbered fisken