En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Kyckling. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs kycklingstrimlorna så att de får fin färg. Koka ihop vatten, sweet chilisås, kycklingfond, tomatpuré, maizena och vinäger i en liten kastrull
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Skär kycklingen i jämnstora tärningar. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och stek kycklingen tills den är genomstekt
Den här pastarätten med kyckling, spenat och soltorkade tomater åt vi i fredags. lite maizena för redning av såsenparmesanostSkär kycklingen i bitar och stek den i lite smör
Undra om det finns en helg då vi inte äter kyckling. I lördags blev det en mustig kycklinggryta och ris, en gryta som jag förberedde innan vi åkte o tittade på Isaks sista fotbollsmatch i cupen
Här får ni en gammal kycklinggoding som är god och enkel för jag gissar att alla kan grilla korv. Fräs kyckling och bacon tills det fått färg och pytsa sedan i paprikan, tomaterna och vitlöken i bitar i bitar och låt det fräsa några minuter
Ugnsgratinerad kycklingfilé i en stark och smakrik sås baserad på ajvar. Kycklingen ska bara få lite fin färg, de behöver alltså inte genomstekas i stekpannan