Grädda i nedredelen av ugnen i 200 º ca 20 minuter. Koka upp vattnet, grädden och matfettet. Tillsätt mjölet och rör tills smeten släpper kastrullens botten
Förgrädda brödet mitt i ugnen i 225 grader i 10 minuter. Häll smeten i pajskalet och grädda mitt i ugnen på 200 grader i 30 minuter. Sätt tillbaka pajen i ugnen och låt stå tills gräddfilen stelnat, ca 5 minuter
bryn bara lite lätt, ett par minuter. Nagga med en gaffel och förgrädda i 225* ca 10 min. Skiva en bit 175 gr brieost och fördela skivorna i pajformen. Grädda i 225* ca 30 min
Detta recept innehåller även en deg gjord på Pofiber och kan lätt säga att det är min favorit maträtt för tillfället, men det var jag inte ensam om, Emmis tog 3 bitar paj. Förgrädda i ugn 6-8 minuter 200 gr. Grädda i ugnen ca 20-25 minuter i 200 gr. Förgrädda i ugn 6-8 minuter 200 gr
Säkerligen är hemmagjord smördeg änmer fantastisk men jag prioriterar vad jag lägger min tid och energi på och smördeg står inte som nummer ett på den listan om jag har en stund över för bakning och liknande i köket