En dag behövde jag ett mellanmål att ta med mig till jobbet och valet föll på en rawfood-bar. Ingredienserna bestod av mandel, dadlar och kanel - ingenting mer, så jag tänkte att det inte borde vara så svårt att göra såna själv
Tea har Vardag som tema för Månadens Sötsak i februari, och eftersom de här kakorna har förgyllt många vardagar hos oss den senaste tiden, så får det här bli mitt bidrag dit
En repris på jordgubbsremmarna jag gjorde för ett tag sedan men denna gång med mynta och blåbär. Igen från ett recept av Meg och bloggen "My whole food romance"
Jag försöker att rensa lite i frys och skåp här hemma. Den här har goda smaker och bitar av framförallt jord- och valnötter, dadlar och choklad (i mitt fall en rå med hampafrön)
Och väldigt mättande. Servera med tex hallon och blåbär på. 2 dl blandade bär (hallon och blåbär). Lägg smeten i en fyrkantig form (jag hade 20x30) och platta till. Ta ut den och ställ i kylen ca 30 minuter innan servering. 2 dl blandade bär (hallon och blåbär)
Jag är ibland väldigt sugen på något som är lite chokladigt men samtidigt hyfsat nyttigt, så dem här kakorna passar perfekt för att stilla sitt återkommande chokladbehov