Botten. 3 dl mandelmjöl4 msk sötströ3 msk grädde3 äggvitorKräm. 150 g mjukt smör100 g Philadelphia 1,5 msk kakao4,5 msk sötströ 1 tsk vaniljpulver 2 äggulor 100 g mörk sockerfri chokladBlanda ingredienserna till botten och klicka ut på en plåt
* Detta är som sagt en LCHF kaka. Vispa ihop ägg, sukrin och salt till ett fluff. Vispa/rör ned resten av ingredienserna förutom smöret som hälls i först på slutet
Det brukar bli så att vi plockar lite av julkakorna under hela året och när vi närmar oss nästa jul så blir det frysrensning med gofika några gånger under hösten för att rensa ur så att årets julbak får plats i frysen
Vill Du ha recept på en god glögg till adventsfikat, så finns här min Blåbärsglögg med Apfelkorn. Du får här istället ta del av mitt recept på LCHF-Pepparkakor, lagom till glöggkalasen i adventstid
Smält smöret. Blanda ihop sukrin och mandelmjöl. Rör ihop allt med en gaffel och tryck ut i en pajform. Förgrädda pajskalet i 175 grader i ca 10 minuter