Teriyaki kycklingsallad, ordet faller inte naturligt haha. Sallad, med kyckling teriyaki. För det är väl ändå gojibären, den karamelliserade kycklingen, eller mullbären man egentligen vill åt
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med
Detta blir precis på gränsen till för salt när man marinerar åtminstone kycklingfilé, jag tänker ta 2 tsk salt vid nästa tillagning, jag råder dig att börja där också. 3) Jag marinerade 1 kg kycklingfilé i en Instant Marinater (under tryck) och när jag skulle röra om efter ett par timmar var redan all marinad uppsugen av kycklingen. 1 kg benfritt lamm- nötkött eller kycklingfilé
Blanda sweet chili, soja, ingefära och olja, och låt kycklingen marinera medan du gör salladen. Dela varje filé på mitten och krydda kycklingen med salt och peppar, och stek i smör&rapsolja
4 st kycklingfileerna. Blanda grädde, soja och sambaloleak, häll över kycklingen och sätt in i ugnen igen i 20 minuter till. Kram // A 4 st kycklingfileer
Ta fram kycklingen i rumstemperatur och drick upp hälften av ölen. Smält smöret och pressa citronhalvan och gnid sedan in kycklingen med nästan all citronsaft, smöret och olivoljan
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )