Kyckling

Kyckling

  • 51 Recept
Bröllopsfilé

Bröllopsfilé

4 st kycklingfiléer. Tillagning. Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form
Kycklingsallad

Kycklingsallad

Plocka köttet från kycklingen och dra isär eller skär det i grova bitar. 1 kg grillad hel kyckling. 1120 gram bacon
Flygande Jakob

Flygande Jakob

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st grillad kyckling 140 gram bacon 3 dl grädde 1 dl chilisås , (ketchup går också bra) 1 dl jordnötter 2 st banan(er) Servera med 4 port ris 1 odefinierad sallad Köp receptet
Vårkyckling i ugn

Vårkyckling i ugn

Skala och klyfta löken och låt den fräsa med kycklingen. Stek det knaprigt och strö det över kycklingen
Teriyakikyckling och stekt ris

Teriyakikyckling och stekt ris

Nu var jag sugen på kyckling och då blev det så här. Häll av kycklingen i ett durkslag. Stek kycklingen, salta och peppra
Teriyaki kycklingsallad

Teriyaki kycklingsallad

Teriyaki kycklingsallad, ordet faller inte naturligt haha. Sallad, med kyckling teriyaki. För det är väl ändå gojibären, den karamelliserade kycklingen, eller mullbären man egentligen vill åt
Kyckling Teriyaki

Kyckling Teriyaki

Nu har jag provat på att kombinera kyckling med Teriyakisås och precis likt lax tillsammans med denna goda sås var även detta en jättegod kombination
Kyckling teriyaki med snabbgravad kålsallad

Kyckling teriyaki med snabbgravad kålsallad

Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med. 1 hel kyckling. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med
Boti Kabab (indisk marinad)

Boti Kabab (indisk marinad)

Detta blir precis på gränsen till för salt när man marinerar åtminstone kycklingfilé, jag tänker ta 2 tsk salt vid nästa tillagning, jag råder dig att börja där också. 3) Jag marinerade 1 kg kycklingfilé i en Instant Marinater (under tryck) och när jag skulle röra om efter ett par timmar var redan all marinad uppsugen av kycklingen. 1 kg benfritt lamm- nötkött eller kycklingfilé
Kycklingsallad med bönor

Kycklingsallad med bönor

Blanda sweet chili, soja, ingefära och olja, och låt kycklingen marinera medan du gör salladen. Dela varje filé på mitten och krydda kycklingen med salt och peppar, och stek i smör&rapsolja
Den bästa grilltallriken

Den bästa grilltallriken

Denna gång blev det ett urval från grönsaksdisken, kyckling lårfiléer och krossad potatis med vitlök och basilika
Beer can chicken – kyckling på burk

Beer can chicken – kyckling på burk

Saftigare kyckling än så går nog inte att få. Kycklingen gnids in med en rub och olja, (oljan gör att skinnet blir knaprigt)
Baconlindad kyckling

Baconlindad kyckling

4 st kycklingfileerna. Blanda grädde, soja och sambaloleak, häll över kycklingen och sätt in i ugnen igen i 20 minuter till. Kram // A 4 st kycklingfileer
Kyckling Asia style

Kyckling Asia style

Kycklingfilé har blivit lite av en favorit på grillen. Ett recept som jag tycker blir riktigt bra är denna kycklingfilén med smaker från Asien

Beer can chicken

Ta fram kycklingen i rumstemperatur och drick upp hälften av ölen. Smält smöret och pressa citronhalvan och gnid sedan in kycklingen med nästan all citronsaft, smöret och olivoljan
Friterad kyckling med sötsursås

Friterad kyckling med sötsursås

Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )