Hallå. Hoppas ni alla haft en riktigt härlig och glad påsk och fått njuta av vårvärme och sol. Jag ska ge er ett gott recept på en enkel men så vansinnigt god kycklinggryta som passar utmärkt både till vardags som helg
Jag går omkring som i en dimma den här veckan. Det är jobb hit, BVC-besök dit, ostprovning, packning, noll ork till matlagning och imorgon, ÄNTLIGEN, välbehövlig MBT med energipåfyllning
Just nu är jag inne i en asiatisk period vad det gäller mat, framförallt koreansk mat. Jag har tidigare nämnt att jag dyrkar de goda såserna man kan köpa med sig från restaurang Arirang som ligger på Luntmakargatan i Stockholm
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Här kommer ett recept på en kycklingrätt som inte behöver så mycket aktivitet från din sida. Du lägger allt i en ugnsform och låter den sedan puttra där tills kycklingen blir mör och fin
Hittade två franska kycklingar i min matbutik och slog till direkt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist