Om jag ska rekommendera en dessert så här i påsktider så måste det bli den här hemgjorda glassen. Lägg en plastfolie över och ställ allt i frysen tills smeten fryst till glass
Okej håll i er nu för här kommer den godaste glass jag någonsin ätit. glassmaskin. Häll över glasssmeten i glassmaskinen och låt den gå tills den är klar
Vispa ägg och socker vitt och pösigt i en skål som tål värme, t ex en glasskål. Nu finns det två alternativ, antingen kyler du glassmixen direkt eller så värmer du upp den igen för att bli lite tjockare
Testade att göra en glass med citron och mynta. Använder som vanligt Jan Hedhs recept men denna gång kokade jag grädden med citroncest och myntablad och dagen efter så silade jag smeten innan jag körde den i glassmaskinen
Den här glassen kan mycket väl vara den godaste jag vet – trots att den kom till helt av misstag. Nästa dag såg kvarlevorna efter mitt sorgliga nederlag misstänkt mycket ut som glass
Min dotter berättade för mig att hon talat om för dom på skolan att hon fick glass till frukost. Hon har faktiskt fått "glass" till frukost de senaste tre dagarna
Hemlagad glass är underbart gott. Och om man bara är flitig och rör ordentligt med en halvtimmes mellanrum till glassen frusit, så blir den sådär len och krämig som köpeglass, bara ännu godare