Paj

Paj

  • 10 Recept
Tomatpaj med basilika

Tomatpaj med basilika

vetemjöl (90 g). rågmjöl (90 g). salt. smör. vatten. tomater. gula lökar. vitlöksklyftor. olivolja. lagrad ost, till exempel prästost eller parmesan, finriven
Tomatpaj

Tomatpaj

Pajdeg. 2 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1/2 tsk salt. 25 gram smör. 0,75 dl mjölk. Fyllning. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor
Paj med getost och grönt

Paj med getost och grönt

pajdeg2,5 dl vetemjöl 1 krm salt 125 g smör, kylskåpskallt, i tärningar 2 msk vatten, iskallt. pajdeg2,5 dl vetemjöl 1 krm salt 125 g smör, kylskåpskallt, i tärningar 2 msk vatten, iskallt
Ostpaj med soltorkade tomater

Ostpaj med soltorkade tomater

Pajdeg. Häll fyllningen i pajskalet och strö över solrosfrön. Pajdeg3 dl mjöl 100 g smör 1 msk kallt vatten 1 tsk salt
Lantlig galette med tomat och getost

Lantlig galette med tomat och getost

pajdeg100 g smör 3,5 dl grahamsmjöl 0,5 tsk salt 1 dl mandelmjöl 1 ägg. pajdeg100 g smör 3,5 dl grahamsmjöl 0,5 tsk salt 1 dl mandelmjöl 1 ägg