Tomatpaj med basilika vetemjöl (90 g). rågmjöl (90 g). salt. smör. vatten. tomater. gula lökar. vitlöksklyftor. olivolja. lagrad ost, till exempel prästost eller parmesan, finriven Svt
TomatpajPajdeg. 2 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1/2 tsk salt. 25 gram smör. 0,75 dl mjölk. Fyllning. 1 gul lök. 2 vitlöksklyftor www.landleyskok.se
Paj med getost och gröntpajdeg2,5 dl vetemjöl 1 krm salt 125 g smör, kylskåpskallt, i tärningar 2 msk vatten, iskallt. pajdeg2,5 dl vetemjöl 1 krm salt 125 g smör, kylskåpskallt, i tärningar 2 msk vatten, iskallt www.koket.se
Ostpaj med soltorkade tomaterPajdeg. Häll fyllningen i pajskalet och strö över solrosfrön. Pajdeg3 dl mjöl 100 g smör 1 msk kallt vatten 1 tsk salt www.koket.se
Lantlig galette med tomat och getostpajdeg100 g smör 3,5 dl grahamsmjöl 0,5 tsk salt 1 dl mandelmjöl 1 ägg. pajdeg100 g smör 3,5 dl grahamsmjöl 0,5 tsk salt 1 dl mandelmjöl 1 ägg www.koket.se
Jamie Olivers spenat- och fetaostpaj Spenat-och fetaostpaj. Tryck ut degen längs kanterna i stekpannan och fyll sedan pajskalet med ägg- och spenatblandningen www.koket.se