Fördelen med glutenfritt. Glutenfritt,. Scones. 12 augusti 2014, 11. 38Dagens frukost blev scones. Dessa blev riktigt goda, smakade nästan som vanliga scones men var mycket enklare att göra eftersom jag kunde använda visp istället för att behöva knåda för hand
Jag tyckte att det var lite, lite bismak från mjölmixen (jag använde Sempers finmix) så trots att de övriga inte kände av det så ska jag nästa gång prova att byta ut hälften av mjölet mot glutenfritt havremjöl (älskar havre)
Glutenfritt,. Saffransbullar med apelsin & vit choklad. 22 december 2014, 23. 02. Vi är inte så förtjusta i vanliga lussebullar, så till jul brukar vi istället göra saffransbullar med fyllning av apelsin och vit choklad
Till glassen som är förra receptet gjorde jag min första sufflé. Nästan perfekt – den blev lite sned (i receptet förklarar jag varför) – men den blev luftig, krämig och pös inte ihop
Idag fyller världens bästa storasyster år. Och det har vi såklart firat med tårta. Och inte vilken tårta som helst, nehej då, det blev en väldigt god chokladtårta
Jag for runt som en idiot för att hitta lämpligt bröd som vi kunde ta med till tösen, men allt var "bara" glutenfritt och funkade alltså inte för henne
Nej, det är inte kanelbullens dag idag, det är det först på fredag, den 4 oktober, men om ni ska hinna införskaffa ingredienser och börja baka så är det väl bäst att ni får receptet redan nu