Härligt god, oerhört lättlagad och billig (vad gäller priset alltså), ja den beskrivningen passar väldigt bra in på dagens vegetariska sopptips här i Mårtenssons kök
Lägg tonfisken i en bunke och tryck isär den med en gaffel. Klyfta ägg och tomater och lägg i bunken. Tillsätt schalottenlök, bladpersilja, kapris, grönsallad och oliver
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
En mycket trevlig kväll blev det igår med god mat och dryck, mycket prat, och lekande barn tills två av dem däckade i ett rum och våra två kom och satt hos oss i soffan en stund innan vi cyklade hemåt
Surdegsbröd. 25 december 2014, 07. 00God fortsättning på er alla. Idag smakar julmaten extra gott tycker jag och varför inte komplettera med ett gott bröd till alla rester
Älskar den sura smaken i ett välbaket bröd med en god livfull surdeg i grunden. Minns ett bröd vi köpte i Tyskland i somras som för mig verkligen var himmelriket när det kom till surdegsbröd