1. Blanda ihop ingredienserna till degen och tryck ut i en pajform. Förgrädda i 125°C i 10 minuter. 2. Vispa ihop ägg och matlagningsyoghurt med pressad vitlök, sambal oelek och kryddor
Vad skulle vi göra utan finska klassikerrecept. Lättare än så här kan matlagning inte bli. Botten. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked
Tryck ihop smör, rågsikt och vetekli i en bunke. Häll i vattnet och tryck samman till en degklump. Tryck ut i en pajform och ställ i frysen i ca 30 min
Börja med pajdegen, blanda alla ingredienser till degen i bakmaskin eller för hand. När du fått ihop en fin deg kan den pressas ut i en pajform eller springform
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Pajdeg. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa. Tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform som är 23 cm i diameter