Drycker

Drycker

  • 23 Recept
Fläderspritzer

Fläderspritzer

Ingredienser Portioner. 8 1 flaska tortt vitt vin (à 75 cl) 2 dl konc flädersaft 8 dl kolsyrat vatten Vid servering is skivad lime hallon färsk mynta Lägg till i inköpslistan
Hugo bubblande fläderdrink

Hugo bubblande fläderdrink

4-6 cl flädersaft - beroende på smak och hur torrt bubblet är. 4 cl citronjuice eller limejuice. 37,5 flaska torrt mousserande vin som prosecco, cava, cremant, champagne eller sekt
Saft på rallarros

Saft på rallarros

rallarrosblommor. 1socker, ekologiskt. 1citroner, ekologiska. 1citronsyra. 1vatten1. Använd 30 blommor (när de blommar som mest)
Ingefärsshot

Ingefärsshot

Ingredienser. ca. 1,2 liter. 200 g färsk ingefära. 1 l vatten. ½ dl honung. 2 st citroner. 1 msk gurkmeja. Så här gör du
Maskrossaft - My Feldts recept

Maskrossaft - My Feldts recept

100 g kronblad av maskrosor, ca 100 st. 1500 g socker. 1100 g vatten. 5 citroner, zezten (skalet). 400 g citronsaft
Syrensaft

Syrensaft

Skölj blommorna väl och lägg i en stor skål. Strö över vinsyra. Koka upp vattnet och socker och häll över blommorna
Vit sangria med mynta

Vit sangria med mynta

Skär citron och lime i klyftor och lägg in i frysen. Blanda vinet och cointreau, mynta och kanelstänger
Fruktig bål

Fruktig bål

Blanda vin och limesaft. Dela granatäpplena och gröp ur de röda kärnona. Ta bort de torra bladen från physalis och skölj dem
Panakam

Panakam

Rör ihop allt i en stor kanna. Servera omgående tillsammans med limeklyftor. 4 flaskor Kung Markatta Ingefärsdricka 3 msk Kung Markatta Pressad Lime 1/2 tsk nystött kardemumma en nypa salt isbitar
Karibisk rombål

Karibisk rombål

Blanda rom, apelsinjuice, ananasjuice, limesaft och angostura bitter i en skål. Vid servering. Fyll upp med sprite och is
Varmt kryddigt äpplevin

Varmt kryddigt äpplevin

Värm äppeljuice, vitt vin, socker och kryddor i en kastrull på svag värme och låt det sjuda, men inte koka, ca 10 minuter