Raspberry Panna Cotta Tartlets6 tartlettformar eller 18 cm pajform (men då blir det pannacotta över)Pajskal100 g smörca 3 dl vetemjöl (180 g)1 dryg msk florsocker1 rejäl nypa saltHallonpannacotta3 gelainblad600 g vispgrädde (6 dl)100 g hallonpuré (purén = ca 140-150 g frysta hallon som kokats upp och passerats genom en finmaskig sil)1 krm vanlijpulver75 g strösocker (0,8 dl)färska bär och minimaränger till serveringPajskalenSätt ugnen på 175 grader (ej varmluftsugn) Smält smöret i en kastrull. Tryck ut degen i för smorda tartlettformar och ställ dem i frysen minst 20 minuter men helst en timme
Dessa tartletter är med färdigköpt smördeg och kallrörd marzankräm. Tartletterna. Lägg en klick topping på varje tartlett och de marinerade jordgubbarna