Jag har alltid varit väldigt förtjut i lemon curd. Det är enkelt att göra och passar perfekt i bakverk, på rostat bröd, till scones, ja lemon curd kan man alltid hitta något roligt att göra av
Som jag lovade tidigare så kommer jag ikväll bjuda på det absolut bästa receptet på macarons, ett franskt litet bakverk som är ljuvligt gott och absolut inte behöver vara svårt
Recept och steg för steg beskrivning på macroner finns här och salmiakfyllningen här. Receptet på apelsinfyllningen blev ett experiment och jag har svårt att ge riktigt exakta mått, men här kommer det på ett ungefär
Jag bara älskar makroner. Det är så roligt med ett bra resultat o dessa blev topp. Jag är väldigt noggrann med att väga ingredienserna o jag tror inte det finns någon genväg till den perfekta makronen
Jag föredrar ju att baka macarons med sockerlag då det alltid fungerat bra för mig. Förra gången gjorde jag chokladmacarons när jag testade att göra macarons på kallvispad maräng
Dessa små ljuvliga kakor är ju så goda,och det är inte första gången jag gör dem. Gjorde dessa för första gången då min son fyllde 1år,dock glömde jag ta bild på dessa
Spritsa ut på plåt och baka på 155 grader ca 6 min. Inte speciellt vackra macarons men så goda. ), lite härligt hårda på ytan och mjuka inuti och fylld med härlig len blåbärskräm, kan inte bli bättre trots att de är riktigt fula