Dela varje filodegsblad i tre delar. Lägg en tesked fetaostfyllning i nederkanten av ett filodegsblad. Fyll de andra filodegsbladen på samma sätt med fetaost
Blanda vatten, salt och olja, häll på mjöl tills det blir en fast deg. Låt degen vila ca 20 minuter. Stek under tiden köttfärs, lök och tillsätt kryddorna
Skär filodegsarken i 3 delar på längden. Pajdeg. Pensla ett ark i taget med smör- & rapsolja. Vik remsan i flera lager till en kvadratisk form och fördela i smorda aluminiumformar, så att degen ligger plant i botten och sticker upp lite veckat över kanten
Filodegsrullar. Tina filodegen. Filodegsrullar. Till varje rulle går det åt tre ark filodeg. Fördela hälften av fyllningen mitt på längsta sidan av filodegen
Idag med filodegsrullar med fetaost. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors