Stek sojabitarna lätt på varje sida i ca 10 minuter så de får lite färg. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
Nu har jag som synas tagit vad som fanns i kylen och gjort en plock lunch utav det. Jag vill rekommendera det för, oj vad nyttig lunch det faktiskt blev
Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Sätt ugnen på 175 grader. Värm en stekpanna, häll i flytande margarin. Sänk värmen med 2 steg (7 av 9). Lägg i kycklingfilererna, krydda med salt och peppar
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter
Stek schnitzeln enligt anvisning på paketet. Skär upp paprikorna i bitar och stek på svag värme tillsammans med de torkade tomaterna, häll i kryddorna och sockret och låt puttra i ca 10 minuter
Grilla filéerna i ugnen i ca 10-12 minuter. Skär under tiden paprikorna och löken i små bitar. Häll olja i pannan och fräs grönsakerna och häll sedan i de krossade tomaterna och krydda med salt, peppar, cayennepeppar och en nypa socker och låt alltsammans koka i 10 minuter
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter