Smörgåstårta

Smörgåstårta

Räktårta

Räktårta

250 g kavring 100 g smör. 300 g färskost 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 tsk pressad citron 1 st liten röd lök 500 g räkor ca 1 dl hackad dill
Italiensk smörgåstårta

Italiensk smörgåstårta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 1 3 st tomat(er) 1 dl pesto 125 gram mozzarella 0,5 st röd lök(ar) Fyllning 2 1 dl crème fraiche , lätt 40 gram tomater , soltorkade, marinerade 200 gram philadelphiaost 100 gram parmaskinka Fyllning 3, Överst 100 gram philadelphiaost 125 gram ost , Cantadou med vitlök 1 dl crème fraiche , lätt Garnering 1 dl rucola 50 gram salami , (av bra kvalité) 15 st cocktailkapris 3 dl crème fraiche , (ej lätt) 15 st oliver , svarta 5 st tomater , soltorkade 1 kruka(or) basilika 50 gram parmaskinka 1 st citron(er) , i skivor Mellan lagren 9 skiva(or) landgångsbröd Köp receptet
Skaldjurstårta

Skaldjurstårta

Lägg 3 skivor landgångsbröd bredvid varandra som en botten. Bred på fyllning 1. Lägg nästa 3 skivor tvärs över de första