Skala och skär potatisen i bitar. Ansa och skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs potatis, purjolök, lök och vitlök i en stor gryta med smör och olja
Det här är väl en av de lättaste förrätter man kan servera. Du tar en god melon, gärna den som kallas Piel de Sapo, lustigt nog även på svenska vilket antagligen beror på att den korrekta översättningen är paddskinn
Förra veckans soppa skulle egentligen bli broccolisoppa, men vi har inte riktigt fått till den där jättegoda broccolisoppan som vi gjorde förr så jag ändrade mig och gjorde en variant av potatis- och purjolökssoppa istället
Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkan med melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Lördagens förrätt som var beyond fabulicious. Alla smaker gick hand i hand rakt in i mål. Alla skrek I DOOOOO och sen blev smakerna förklarad man och hustru
Den improviserade förrätten blev serranorullar med citroncrème fast med prosciutto istället, ugnbakade babyaubergine med (köpt) pesto och buffelmozzarella, samt gott bröd