Fisk

  • 13 Recept

Krämig fiskgratäng

Tina fiskfilén och skär i lagom stora tärningar. Fördela fisken ovanpå. 1 fiskbuljongtärning. 2 hönsbuljongtärningar 1 fiskbuljongtärning 1 knippe dill
Ugnsbakad hälleflundra

Ugnsbakad hälleflundra

Salta fisken och låt dra i 15 minuter. Ugnsbaka fisken i 35-40 minuter tills den är genomkokt. Sätt ugnen på 150 grader
Fiskgratäng med vitvinsås

Fiskgratäng med vitvinsås

Klicka ut potatismoset runt om fisken och häll över vitvinssåsen över fisken. Om veckan ser körig ut och lite tid för matlagning rekommenderas att göra en fiskgratäng under helgen och ta fram till någon av vardagarna
Smörstekt torsk med ugnsrostade grönsaker

Smörstekt torsk med ugnsrostade grönsaker

Sätt ugnen på 225 grader. Skiva zucchinin, dela tomaterna och hacka vitlöken, lägg i en smord ugnsfast form och ringa över lite olivolja och strö över lite pinjenötter
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos

Ingredienser Portioner. 4 10 - 12 potatisar (12 potatisar motsvarar 1 kg) 400 g sej, hoki eller torskfilé (färsk eller djupfryst) 1 tsk salt 1 krm peppar 1 paket bacon (à 140 g) 1 paket djupfryst broccoli (à 250 g) 2 dl matyoghurt 1 tsk salt 1 tsk socker 1 - 2 krm mald vitpeppar Lägg till i inköpslistan