Fish and chips – till London, Kalix och tillbaka Hemma igen. Ordningen är återställd. De senaste två veckorna har det varit ett himla flackande. Landet, London, landet, Kalix, landet och hem igen Karlstein
Klassisk fish and chips 600 g vit fast fisk, skuren i 12 jämnstora bitar (t ex torsk, kolja eller gös) 4 bakpotatisar, skalade www.koket.se
Fish 'n' Chips med tartarsås & mushy peas Det här var en riktig goding. Lite klassisk engelsk mat i min tappning. ) Fräsch fisk, knapriga pommes och två goda såser/ tillbehör á la Linda
Fish n' chips med aioli Tvätta potatisen och skiva den i centimetertjocka skivor. Skär skivorna i 1/2 cm tjocka stavar. Värm oljan till 160° och fritera potatisen i omgångar tills den fått en lätt brun färg Hemmets Journal
Hemmagjorda fish & chips tacos med tartarsås! En rolig twist på en riktigt klassiker, dessa fish & chips tacos med sötpotatis chips är läckra och fulla av krispig konsistens myTaste USA
Fish Tacos med het ostdip En riktig 10-poängare om ni frågar mig (och mannen). Fullproppat med smak och med den goda och starka ostdippen till som verkligen blev pricken över i Jills Mat
Mandelpotatisplättar med rostad citroncrème och räkor 150 g mandelpotatis, kokt och pressad. 11 st ägg. 11 st äggvita. 11 dl vispgrädde. 10. 5 dl crème fraiche Touchoftaste
Storkok på ratatouille 10 mars, 2017. Storkok på ratatouille. Middagstips,Pastasåser & andra grytor,Storkok,Tillbehör & sallader,Vegetariskt Vardag.nu