Hur gott. Krispiga kycklingvingar med smak av chili och paprika, precis som de gör dom i USA. Riktigt goda att ha till plockmaten eller att bjuda middagsgästerna på som förrätt, garanterat supergoda och passar perfekt med en rökig barbequesås till
3 April 2016. Köttfärs. Lchf Chili i Lergryta. Söndag, och kallt och ruggigt väder. Har blivit bortskämda, med sol och lite värme de sista veckorna, men inte idag, brrrrrrr
Favorit i repris. Marinera oliverna gärna oliverna en stund innan servering. 2 dl gröna oliver1/2-1 röd rensad chilli (beroende på styrka)1 klyfta vitlök, finhackad1 tsk rosmarinYttre skalet av 1 citron, grovrivetSaften av en 1/2 citron knapptOlivolja 2 dl gröna oliver
Burkarna förvarar jag sedan de hemmagjorda kryddorna i. Jag gör ofta egna kryddblandningar. Jag vet vad som är i dem (inga konstiga tillsatser) och de ökar chanserna att få till den rätta smaken på mat från världens alla kök