70

70

Potatispizza

Potatispizza

Skrubba potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Ånga den torr. Rulla ut pizzadegen på en plåt med bakplåtspapper och pensla degen med olja
Blandad potatissallad

Blandad potatissallad

Skala och koka potatisen och skär under tiden alla grönsakerna. Dressing. Koka upp vatten + buljongtärning, låt svalna och blanda med resten av dressingingredienserna
Potatissallad med färskpotatis, ruccola, senap m.m.

Potatissallad med färskpotatis, ruccola, senap m.m.

Mer midsommarmat. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Bara det godaste

Bara det godaste

Ofta tycker jag att jag söker så mycket efter nya recept att jag glömmer bort de skatter som finns i arkivet
Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Stek i mitten av ugnen ca 20 min tills köttet fått en innertemp på 70 grader. Måste bara tipsa er om det här supergoda sättet att tillaga fläskfilé på
Supergod potatissallad

Supergod potatissallad

Dela potatisen i bitar, rör ihop alla ingredienser till såsen. Blanda med såsen. Gott till sommaren med något grillat kött till
Avokadoterrin med lax och gurka

Avokadoterrin med lax och gurka

Friday, baby. Efter en vecka med riktigt dålig sömn så är det strax dags för helg. Jag ser såå fram emot sovmorgonen imorgon
Små smarriga laxsnittar

Små smarriga laxsnittar

Försvinnande goda små munsbitar som passar perfekt till glöggbuffén eller julbordet. Äpple, kapris och dill blir en supersmarrig kombo att lägga
Italiensk marinerad fläskfilé

Italiensk marinerad fläskfilé

Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Sätt ugnen på 125 grader. Putsa, salta och peppra filéerna

Ett vintagebord & en buffé med fingerfood

Det var det som fanns i min kamera efter Juni månad, inte hunnit blogga men ändå tagit lite bilder till bloggen, så att det finaste är nog detta bordet,
Ännu en buffé...

Ännu en buffé...

70 g ruccola. 70 g pinjenötter, rostade (en del av dem användes till peston i squachpajen). 70 g ruccola. 70 g pinjenötter, rostade (en del av dem användes till peston i squachpajen)
Ostlängd med skinka och purjo

Ostlängd med skinka och purjo

Här kommer en riktigt höjdare i repris. Om du vill festa till det så är denna Ostlängd nästan godare än en pizza eller paj, speciellt om du gillar ost