Förra fredagen blev det tårtor till jobbets födelsedagsbarn igen. Jag brukar göra tre stycken. en choklad, en cheesecake (för det gillar folk) och en annan
Hej på er,. Vi har haft gäster hela helgen så därför har det blivit sisådär med bloggandet, men om ni bara visste hur mycket gott jag nu har att bjuda på
Helloo. Här kommer jag med en underbar god cheesecake, kall och saltig men ändå söt i smaken. Min favoritkaka är en god färsk Snickerskaka, men hur gott vore det inte att göra den kakan som en cheesecake istället
Sätt ugnen på 175 grader. Krossa digestivekexen och lägg dessa i en bunke. Smält smöret och blanda i. Häll sedan kexblandningen i en form med löstagbara kanter och tryck till i botten
Cheesecake är en storfavorit hos mig, framförallt om man får den sådär lyxigt krämig i mitten. När jag var i Dallas i maj åt vi på Cheesecake Factory och jag såklart "tvungen" att prova en bit och av alla tusen olika smakkombinationer föll valet på en citroncheesecake med marängtopping
Godistårta. Om du ska ha fest och behöver baka en snabb tårta, är den här godistårtan kalas♥. Tårtbotten med kakao3 ägg3 dl socker75 g smält smör 1 1/2 dl mjölk4 dl vetemjöl3 tsk bakpulver3/4 dl kakaoGör såhärVispa ägg och socker poröst
Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras