oxfilé

oxfilé

  • 16 Recept
Oxfilé Provencale för två

Oxfilé Provencale för två

Bryn oxfilén någon minut på hög värme på varje sida. Oxfilé provencale är klart att servera. 55 grader ger rött, rosa eller blodig oxfilé. 60 grader ger medium eller rosastekt oxfilé. 65 grader ger genomstekt eller välstekt oxfilé sk welldone. 2 skivor oxfilé, ca 300 gram totalt, helst mittendelen
Pasta med oxfilé i krämig sås

Pasta med oxfilé i krämig sås

Pasta med oxfilé i en krämig sås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såsen innan och sedan steka till köttet när pastan kokas precis innan servering
Krämig pasta med oxfilé

Krämig pasta med oxfilé

Jag köpte hem en hel oxfilé till nyårsafton och skar bort kantbitarna som jag lagade en krämig pasta med oxfilé av
Oxfilé sweet surprise

Oxfilé sweet surprise

Skär oxfilén i ett par tjocka bitar, veva över ett par varv med nymald svartpeppar. 600 g oxfilé. Låt köttet ligga framme i rumstemperatur en stund innan det ska stekas
Wokad oxfilé med mango och jordnötter

Wokad oxfilé med mango och jordnötter

Lägg därefter i oxfilén, purjolök, jordnötter, mangon och det kokta riset (koka riset enl anvisning på paket för 4 pers). 450 g oxfilé
Oxfilé pasta

Oxfilé pasta

2-3 portioner. 300gram oxfile. 1st morot. 1st rödpaprika. 0,5st gul lök. Viltfond. 2-3dl grädde. Salt. Peppar. Pasta. Strimla, löken, moroten och paprikan
Oxfilé med rostade rödbetor och chèvrekräm

Oxfilé med rostade rödbetor och chèvrekräm

Härom kvällen åt vi oxfilé med rostade rödbetor och chèvrekräm. Tyvärr smakade inte oxfilén så gott. Rödbetorna skalades och skars i bitar innan de bakades i ugnen, tillsammans med lite citronolja, ca 30-45 minuter