Paj

Paj

  • 5 Recept
Ananaspaj

Ananaspaj

12 dl créme fraiceBörja med att blanda alla ingredienser till pajskalet. 1Smöra och mjöla en pajform. 1Förgrädda pajskalet i 10 min täckt med bakplåtspapper och fylld med ris eller ärtor. 1Fyll pajskalet med fyllningen och grädda igen i ca 35 min
Citronpaj

 – recept på fransk klassiker

Citronpaj

 – recept på fransk klassiker

1Tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant, cirka 24 centimeter i diameter. 1Förgrädda pajskalet i 200 grader, cirka 10 minuter. Häll den i pajskalet och grädda ytterligare 15 minuter. 1Ta ut pajen och låt den svalna
knäckig rabarber paj min absoluta favorit

knäckig rabarber paj min absoluta favorit

Om pajen ser för ljus ut när tiden gått ut så låt de stå kvar tills gyllene färg. Sen serverar jag pajan med en klick vanilj glass