Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Blev så sugen att jag var tvungen att slå slag i saken och veva ihop en smet
Lasagne Bolognese- en klassiker man aldrig tröttnar på, så enkelt, krämigt, gott och mättande. Jag serverade lasagnen med Kidneybönsallad, det tog ca 1,45 minuter att tillaga lasagnen tillsammans med alla förberedelser
08 Jan. 06. 59. Krämig köttfärsgryta. 0kommentarer. Varmt välkommen torsdag. Vet ni vad. Idag är det extra kul med torsdag tycker jag, för efter ett kort pass på jobbet tar jag nämligen helg
Skala och grovhacka lök och vitlök. Skala och skär rotfrukterna i tärningar. Fräs lök och rotfrukter på svag värme i en gryta med matfett, ca 10 minuter
Kålpudding är nog att betrakta som en svensk klassiker, idag är det dessvärre en ganska så bortglömd rätt, vilket är synd då det är en ”allt i ett rätt” och en rätt som är lätt att förbereda för att sedan bara värma på
2015-03-17 18. 32. 38. pannbiff. Kategori. Allmänt. Idag ville jag fixa till en snabb middag eftersom jag varit så trött hela dagen, tog fram en paket blandfärs imorse som jag funderade ut under dagen vad jag skulle fixa till med den, först tänkte jag göra halva färsen till lasagne och resten av halvan till biffar, men det slutade med att jag satsade hela kg