Jag använder oftast det här receptet på tårtbotten och det fungerar jättebra. Dessutom går det alldeles utmärkt att utesluta vetemjölet och baka på enbart potatismjöl om man vill baka glutenfritt
För nån dag sedan så bakade jag chokladtårtbotten som sedan ska fyllas med något gott,men inte än utan den är i frysen tills det är dags för att fira något
Denna botten blev verkligen superbra. Denna tårta har tre bottnar och så är det blåbärmousse och vaniljkräm emellan och så har jag garnerat med marsipanrosor och hyvlad choklad
Steg nummer ett när jag bestämmer mig för att baka en tårta. baka tårtbotten. Man kan baka den flera dagar innan och frysa in den eller baka och fylla den samma dag den ska ätas
Har ni ätit någon våffla idag på våffeldagen. Här blev det ingen just idag, men är grymt sugen. Här kommer iaf receptet på riktigt frasiga & goda våffor
Här är våfflan som man gärna sätter tänderna i. Den är frasig och har en härlig smak av kanel. Servera med jordgubbssylt och grädde, eller varför inte lite äppelmos
Har experimenterat fram ett riktigt gott recept på glutenfria våfflor som tack vare mandelmjölet blir härligt frasiga utan enorma mängder tillsatt fett
Semester, det är ju så härligt med semester, men tyvärr så börjar ju min semester lida mot sitt slut, nja, jag har några dagar kvar, så lite tillkan jag njutaFrån semester till frasvåfflor, jag har alltid trott attjag har gjort frasiga våfflor
Vi har tjuvstartat med våfflor innan våffeldagen. Jag var faktiskt inte medveten om när våffeldagen skulle infalla eller ens om den hade infallit redan
Igår bjöd mamma på frasiga våfflor med hjortronsylt. Åh så gott. De få gånger jag själv gör våfflor brukar jag fuska med våffelmix, men det är ju hemskt onödigt när det är så här enkelt