Gott

Gott

  • 12 Recept
Glutenfri äppelpaj

Glutenfri äppelpaj

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Citronkaka i långpanna

Citronkaka i långpanna

Citronkaka i långpanna. Det här receptet har jag tagit från Jenny. Vi hade ett gäng citroner på jobbet som jag ville göra något med
Maränger i massa smaker!

Maränger i massa smaker!

Det är aldrig fel att slänga ihop några härliga maränger i någon kul färg eller härlig smak. Jag är helt säker på att det finns en marängsmak som passar alla
Stora maränger

Stora maränger

25 Mar. 06. 25. Stora maränger. 0kommentarer. När jag gör maränger så utgår jag alltid ifrån Jan Heds recept. 100 g äggvita (gärna eko, KRAV eller närproducerat)
Egen Kexchoklad

Egen Kexchoklad

24 st. Ingredienser. 1 burk Nutella. 1/2 förp. Smörgåsrån. 200 g Mjölkchoklad eller annan choklad. 1 msk Rapsolja
Pepparkakspraliner

Pepparkakspraliner

Pepparkakspraliner. De här pralinerna består endast av fyra ingredienser men smakar gudomligt. Ingredienser

Pepparkaks/mjölkchoklad bollar

Här kommer ett gottisrecept om ni går och är baksugna. Ha det gott så hörs vi snart igen. Pepparkaks/mjölkchoklad bollar
"Biskvier" i långpannan!

"Biskvier" i långpannan!

I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienser liksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Ploppsnittar

Ploppsnittar

Plopp snittar blev det idag. Går snabbt att göra och så enkla. Barnsligt goda är dom. Passa på och baka ett gäng till helgens fika
Ananaskaka eller Upp-och-ner-kaka

Ananaskaka eller Upp-och-ner-kaka

Det här är en amerikansk kaka ifrån början. Vill man göra en lättgjort tårta så är detta ett alternativ
Bakad brie med varm hjortronsylt

Bakad brie med varm hjortronsylt

Hela osten försvann på mindre än 10 minuter i tystnad – så gott var det. Att servera varm ost är inget ost, och allt som oftast brukar jag baka camembert och äta den som fondue