Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Det är aldrig fel att slänga ihop några härliga maränger i någon kul färg eller härlig smak. Jag är helt säker på att det finns en marängsmak som passar alla
25 Mar. 06. 25. Stora maränger. 0kommentarer. När jag gör maränger så utgår jag alltid ifrån Jan Heds recept. 100 g äggvita (gärna eko, KRAV eller närproducerat)
I år orkar jag inte göra biskvier, sorry Lisa jag vet att det är dina favoriter. -) men jag tror du kommer att gilla de här också, samma ingredienser liksom men det går så mycket fortare när allt åker i en långpanna
Hela osten försvann på mindre än 10 minuter i tystnad – så gott var det. Att servera varm ost är inget ost, och allt som oftast brukar jag baka camembert och äta den som fondue