Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar 350 g nötfärs 1 msk olja färsk eller torkad chili (efter smak) 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 3/4 tsk salt 1 msk soja 1 burk hela tomater (à 400 g) 2 burkar vita bönor i tomatsås (à 440 g) Till servering salladskål hackad persilja sås på vinägrett Tillbehör jalapeñopeppar chips eller brytbröd Lägg till i inköpslistan
smör att steka i 800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond
500 g köttfärs nöt- eller blandfärs. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g köttfärs nöt- eller blandfärs 4 msk ströbröd 1½ dl Arla® mjölk 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 ägg 3 msk tomatpuré 2 tsk torkad timjan 1 tsk salt 1 krm peppar
Bacon explosion med mycket färs och ost. Du väver ihop baconet likt en matta, så att du kan breda ut färsen och tillbehören, för att sen rulla ihop den och lägga den på grillen