Kött

Kött

Chili con carne

Chili con carne

Ingredienser Portioner. 4 2 gula lökar 350 g nötfärs 1 msk olja färsk eller torkad chili (efter smak) 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 3/4 tsk salt 1 msk soja 1 burk hela tomater (à 400 g) 2 burkar vita bönor i tomatsås (à 440 g) Till servering salladskål hackad persilja sås på vinägrett Tillbehör jalapeñopeppar chips eller brytbröd Lägg till i inköpslistan
Fläskfilé baconbus

Fläskfilé baconbus

600 g fläskfilé. 13 tomater. 11 pkt bacon. 11 stor burk champinjoner. 12,5 dl grädde. 12 msk sötstark senap. 11 vitlöksklyfta
Kotletter i purjolök- och champinjonsås

Kotletter i purjolök- och champinjonsås

smör att steka i 800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller  ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond
Köttfärslimpa

Köttfärslimpa

500 g köttfärs nöt- eller blandfärs. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g köttfärs nöt- eller blandfärs 4 msk ströbröd 1½ dl Arla® mjölk 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 ägg 3 msk tomatpuré 2 tsk torkad timjan 1 tsk salt 1 krm peppar
Pulled pork

Pulled pork

Ingredienser Portioner. 6 1 1/2 kg benfri fläskkarré i bit 3 tsk salt 3 krm nymalen svartpeppar 2 gula lökar 1 hel vitlök 1 flaska barbequesås hickory (à 250 ml) Till servering 12 portionsbröd, t ex minibaguette eller källarfranska 1 fint strimlad rödlök 1 burk tomatsalsa (à 300 g) 1 burk majs (à 340 g) 3 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bacon Explosion

Bacon Explosion

Bacon explosion med mycket färs och ost. Du väver ihop baconet likt en matta, så att du kan breda ut färsen och tillbehören, för att sen rulla ihop den och lägga den på grillen