En efterrätt från barndomen är ingefärspäronen. När mamma gjorde dem var det storkok och de lades i glasburkar och sen på med gummiringar och sen konserverades de
Smaskens till sista slicken kan man lugnt säga att crème brülén blev. Konsistensen var precis så perfekt krämig som jag hoppats på och smaken var helt underbar
Chokladpudding är verkligen en superenkel och god dessert som man snabbt fixar ihop. Fast man inte kan tro det är det en efterrätt som inte innehåller så många kalorier, speciellt om man utesluter grädden på toppen
Chokladpudding är en fantastiskt underskattad efterrätt tycker jag. Den här krämiga varianten går att göra barnsligt enkel och god med mjölkchoklad, eller som här, lite vuxnare och lyxigare med en skvätt rom och riktigt mörk choklad
Min dotter bakade en rabarberpaj till fikat. Receptet hittade hon på Arlas hemsida. Pajen blir extra god med smaken av kanel och till pajen serverades så klart vaniljsås
Foto. Karin / bevemyrs blogg. . Jag har mängder av recept som vill bli bloggade. Allt från goda kakor, läckra sillinläggningar, lockande julgodis och makalösa maträtter