När fisken fått fin stekyta, stick in en stektermometer i mitten av fisken,. Tänk på att fisken fortsätter att tillagas även efter att den tagits ur stekpannan
God kväll. Hoppas ni fått en fin start på veckan. Första arbetsdagen efter semestern avklarad för mig. Mycket som ska ordnas med innan alla elever kommer nästa måndag
Skär fisken i lagom stora bitar. Salta och peppra fisken. Häll gräddblandningen över fisk och grädda på 225 grader i ca 20 min eller tills fisken är klar
Nu tänkte jag passa på att tipsa er om en sååå fantastiskt god fiskgratäng. Jag gillar fiskgratänger då det är lätt att göra och ugnen sköter jobbet själv sen
Här kommer recept på en god fiskgratäng som verkligen gick hem hos alla i min lilla familj. 4 portionsbitar torskrygg 4 dl vispgrädde1 dl gräslök1 msk dijonsenap SaltPeppar 1 schalottenlök 1 klyfta vitlök1 pkt bacon1 dl Västerbottensost Gör såhär
Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter