Till förrätt gjorde jag dessa små smördegflarn som blev jättegoda och riktigt snygga. För några helger sedan gjorde jag en riktig 3-rättersmeny bara för mig och Lars för att lyxa till det lite
DAGENS RECEPT 14-06-22. KRUSTADER MED SKINKA. Krustaderna fylls med en härlig stuvning av skinka. Ovanpå ett mjukkokt ägg, d v s ett ägg som varken är hårdkokt eller löskokt
Recept på snacks och tilltugg kan man aldrig ha för många, eller hur. Det är ju väldigt gott med något litet att stoppa i munnen innan man ska moffa på ordentligt
ÄNTLIGEN. Dagen man gått och väntat på sååå länge nu. Ikväll ska vi se fortsättningen på Walking dead och se vem av huvudrollsinnehavarna Negan tar kål på
Det är en hel del som kikar in i vårt kök efter att ni letat efter drinktilltugg, "superduper enkla drinktilltugg" och "plockmat eller drinktilltugg" är två av de mest lästa inläggen vi har bjudit på genom åren
Lagade en ny förrätt till fredagsmyset igår, oj vad god den blev♥Halloumiosten tillsammans med chili, citron, rostade pinjenötter och balsamico blev en ljuvlig kombo
Blanda svampen och skinkan med stuvningen och krydda med svartpeppar. Fördela sedan fyllningen i de 6 tarteletterna och sätt in dem i ugnen på 200 grader
Förrätten blev nog en favorit som jag själv verkligen kommer att göra. Till förrätten fick vi ett så otroligt gott vitt vin, som passade perfekt- Boulder Bank (Sauvignon blanc) som ni kan läsa mer om här
Jag gillar som ni kanske förstått mat som är enkel och går fort att laga. Visst kan det vara kul att ibland laga något mer komplicerat men för det mesta gillar jag enkel mat
Vad säger ni om den här förrätten. Vill man inte använda crème fraiche så ta gärna Kesella (1 %) då vill jag lova att förrätten är både supernyttig och GI-godkänd. Vegetarisk avokadoförrätt (4 personer)
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Pannkakasmuffins till förrätt. Har testat att baka dem både glutenfria med jordgubbsgrädde och med vanligt vetemjöl och serverat dem som förrätt med bacon, rödlök och en klick creme fraiche
Borsta och ansa svamparna och skär dem i bitar, om de är stora. Smörfräs svampen under omrörning i en kastrull tills vätskan blir klar på botten i kastrullen