Blanda ner färsen och bryn smuligt. Det här behövs till en riktigt ful gryta som ger ungefär 4 portioner300 g köttfärs1 gul lök, hackad1 stort äpple, i fina tärningar1 purjolök, strimlad1 msk gul curry2 krm cayennepeppar1 msk vetemjölNeutral olja4 dl köttbuljong2,5 dl mellangräddeSalt och svartpeppar. 300 g köttfärs
Lägg grönsakerna runt köttfärslimpan. 500 g nötfärs. 1gelé eller lingonsyltKöttfärslimpa. 1Fortsätt steka köttfärslimpa och grönsaker i cirka 40 minuter
Curry och färs är inte så ofta vi blandar här hemma, även om det faktiskt är riktigt gott. jordnötterbanan, skivadeFräs köttfärs och lök med kryddorna och lägg i en ugnsfast form
Låt den svalna lite och blanda den sedan med färsen och ägget i en bunke. 400 g kalvfärs eller nötfärs av hög kvalitet. 2 gula lökar (en till färsen, en till fonden). 400 g kalvfärs eller nötfärs av hög kvalitet. 2 gula lökar (en till färsen, en till fonden)