Currydip - min kopia av såsen på M Bara att blanda allt och låt stå och dra en stund i kylskåpet. Klart. Kom ihåg att detta är min dipsås och ingen annans recept Sandbergs receptblogg
Desserten som är en riktig vinnare Då skriver jag lillördag igen. Och nu tycker jag sannerligen att det börjar bli dags att dra i den där tidsbromsen Home 2 Tiny
10 såser till fläskkotlett och fläskkarré 10 såser till fläskkotlett och fläskkarréTOMATGRÄDDSÅS4 portioner2 dl vispgrädde3 msk chilisåssoyasvartpepparKotlett- eller karréskivorna tas ur pannan när de är klara Mat-adoran
Kall sås med vitlök och gräslök Blanda gräddfil med övriga ingredienser. Låt stå i kyl ca 30 min. 2 dl Arla Ko® gräddfil. 1 pressad vitlöksklyfta Matklubben.nu
Toum (libanesisk vitlökscreme) Ett recept från Zeinas kitchen, så klart. En len lite fluffig ailoi-liknande creme. Supergod. Receptet ger 4-6 portioner GinasKitchen
Enkel vinägrettDressingen skiktas om den får stå. Häll alla ingredienserna i en skål och vispa ihop. Kan förvaras i kylskåp upp till 3 veckor Tasteline