Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs mjuk i lite sprayolja i stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek den under omrörning så att den smular sig
Sätt ugnen på 225 gr. Koka riset i lättsaltat vatten enligt beskrivning på rispaketet. Skär kasslern i tärningar eller stavar och bryn den i 4 tsk flytande margarin eller olja
Viktväktarna 7,5 points inkl pastan 4 port. Idag har jag faktiskt börjat arbetsträna. Ett kort besök på ett nytt ställe, mest bara för att hälsa på men i morgon kör vi igång på riktigt
Receptet på den här fiskgratängen, hittade jag i en bok från Viktväktarna för 100 år sedan. Eller snarare 15 år sedan, och det var vid den tiden då jag började intressera mig för matlagning
Idag lagade Fredrik maten. Kul när man får ett sms att han är i affären, kaoshandlar som han sa. Det innebär tydligen att man inte har den blekaste om vad man ska laga och bara plockar åt sig lite på känsla