Blanda såsen med den nykokta pastan. 400 g penne-pasta. 1400 g penne-pasta 300 g oxfilé 3 msk smör 4 dl grädde 3 dl kraftig oxbuljong 0,5 dl konjak 1 kvist färsk timjan 1 gul lök salt och svartpepparKoka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningen på paketet
400 g tagliatelle- eller pennepasta. 400 g tagliatelle- eller pennepasta 300 g oxfilé, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak) 2 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner 1 tsk dijonsenap 2 msk soja 1 msk vetemjöl 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 1 dl mjölk salt peppar 1 dl persilja, finhackad (kan bytas ut mot basilika) smör till stekning olja till stekning
350 g pasta, t ex rigatoni eller strozzapreti. 350 g pasta, t ex rigatoni eller strozzapreti 400 g färsk salsicciakorv 1 rödlök 1-2 dl bladpersilja, finhackad 1 klyfta vitlök, krossad 4 msk olivolja 12 urkärnade svarta oliver 25 g smör 3-4 ägg 2 msk parmesanost salt svartpeppar 1 dl panko (asiatiskt ströbröd)
175 g parmesan, rivenKoka upp pastavatten enligt anvisningar på paketet och lägg i pastan innan du börjar med såsen. Ta upp pastan 2 minuter innan koktidens slut. 1Vänd ner pastan och tillsätt riven parmesan
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Jaktlåda. 9 februari 2016 @ 10. 12. Fick tips om denna maträtt av en kompis. Klart jag måste testa den jag oxå, fast jag gjorde den på mitt vis så klart
Är du sugen på något gott så har du kommit helt rätt, ja i alla fall om du gillar pasta och räkor för det är just det som står på menyn här i det Mårtenssonska köket idag