Kycklinggryta

Kycklinggryta

Kyckling butter masala

Kyckling butter masala

700 g kycklingfilé. Marinad0,5 citron, pressad juice 2 msk färsk ingefära, riven 3 klyfta vitlök, rivna 2 tsk chilipulver 1 msk garam masala 1 dl matyoghurt
Het kycklinggryta med färsk pasta

Het kycklinggryta med färsk pasta

Chilikycklinggryta1 tsk salt 0,5 tsk vitpeppar 0,5-1 kycklingbuljongtärning 1 röd chilifrukt 2 klyfta vitlök 8 dl grädde 2 tsk paprikapulver 1 krm cayennepeppar 2 paprika (i valfri färg) 1 msk majsstärkelse 0,5 limefrukt, pressad
Kycklinggryta med chorizo

Kycklinggryta med chorizo

Grytan1 kg kycklinglårfilé, putsad från ev. senor 4 msk kinesisk soja 2 msk olivolja 2 gula lökar, hackade 2 klyfta vitlök, finhackade 2-3 tsk chilipulver 2 tsk oregano 4 krm malen spiskummin 4 lagerblad 2 tsk farinsocker 2 dl vatten 2 köttbuljongtärningar (eller 2 msk koncentrerad köttfond på flaska) 6 chorizokorvar 1 dl grädde färsk bladpersilja, grovhackad
Kycklingcurry

Kycklingcurry

Skär filéerna i bitar och stek i en stekpanna med smör. Skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka löken