Jag tycker inte det var länge sedan jag storhandlade och nu är det tomt i kylen igen. Konstigt, lika konstigt som att veckan endast verkar bestå av måndagar och fredagar
Chokladmousse. Tror nog att det kan vara den smartaste efterrätten som finns. Det går fort att göra och några få ingredienser som grädde och choklad är det enda som behövs
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Hej. Här kommer receptet på en god paj jag gjorde på jobbet. Päronpaj /Smulpaj med päron och kokos. ca 600 g päron (skrutt borttagen) eller ca 400 g avrunna päronhalvor (äpplen funkar också till detta recept)
Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den). Gnid in köttet ned kryddorna och lägg sedan ner den i den blötlagda lergrytan
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen