Matklubbens läsare har gett det här receptet fem plus. En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar
Det här receptet räcker för ca 6 personer. lördag, den 28 november 2015, kl. 20. 13. Tacopaj. Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj
Det här receptet skrev jag upp efterhand som jag hällde i allt i grytan men mot slutet hällde jag i lite mer, så smaka gärna av efterhand med vissa såser och kryddor så att du får såsen precis som DU önskar den
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Tvätta apelsinera noga. Skala morötterna. Riv mörötterna på finaste sidan på rivjärnet. Pressa saften ur apelsinerna, dela dom i mindre bitar, mixa dom, lite fruktkött skal ska vara med
Godmorgon, vilka dagar augusti bjuder på. Vi prickade in sommaren väldigt bra i år. När det var kallt här hemma i Sverige så var vi i södra Europa med otrolig hetta och när vi kom hem blev vädret varmt, soligt och fint här i Sverige
Lördag och I love it. ). Sjukt skönt att få slappa lite och bara ta det lugnt. Träning och PW med en vän har jag också hunnit med sen har jag fixat en del i provköket
Tjohoo, fredag idag, en välbehövlig sådan. Startade morgonen med ett grymt gott nattjäst bröd med apelsin och morot, lite julkänslan på brödet med tanke på apelsinen
1. sett ugnen på 200 grader. 2. blanda smör äggula och socker bland sadan ner vetemjölet och havregrynen. 3. smöra formen som du her sedan ner pajdegen
Min har börjat ganska lugnt med en frukost och en morgonpromenad o nu sitter jag och dricker en kaffe och ska ge er ett nytt recept tänkte jag Ett ”nyttigt” sådant dessutom
Recept och bild hämtat här ifrån 2 portioner 6–. Förlåt hönni, det blir inget Roadtrips-inlägg. Jag och Simon har lagat mat, bakat bröd och gjort efterrätt