Det här är mina favoritbullar. Låt jäsa i 40 minuter under bakduk. Lägg bullarna på bakplåtsklädda plåtar för att jäsa ca 30 minuter. Grädda mitt i ugnen i ca 8-10 minuter
Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning. Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning
Grädda i 175 grader i ca 30 minuter. Idag lägger jag ut ett recept på en mycket eftersökt och populär ananaspaj som passar både som efterrätt och är god till kaffet
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Ganska stor med andra ord därför blir min lite lägre. Har du mindre så förläng tiden. Häll upp smeten i långpannan och in i ugnen i ca 25 minuter beroende storlek på långpannan min är 45× 34cm
Här kommer en smarrig helgrätt. ) Helgen ligger ju runt hörnet. Jag har glömt att ge er receptet, detta åt vi en fredag för några veckor sedan – såååå gott