Sätt ugnen på 175 grader. Dela pumpan på mitten och ta ut fröna. Lägg på en plåt med den skurna sidan ner och låt den gräddas i cirka en timme, till de är mjuka
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
I helgen improviserade jag ihop den här kycklingrätten med bland annat koriander som smaksättare. Alltid kul med nya kycklingrätter tycker jag och den här förtjänar absolut en plats här på bloggen
Så här gör du. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund i morse, senare åkte vi till gymmet och tränade. Sista semesterdagen för min man men vi tjejer har en vecka kvar men närvädret är såhär tråkigt kan jag lika gärna gå in och jobba ett par dagar
Så var det måndag igen. Och vilken start sen då. Regnet fullkomligt vräker ner utanför fönstret och det är ett under att vi ens kom upp ur den varma mjuka sängen idag