Blanda räkorna, lite cayennepeppar och dillen med räkstuvningen och fyll tarteletterna med röran. Sätt in dem i ugnen på 200 grader tills de är genomvarma och fått lite färg
En mjuk kaka som jag älskar är en kardemummakaka från min första bok. Den är ett mycket roligare alternativ än vanlig sockerkaka när man är på bakhumör och inte har de allra mest avancerade ingredienserna hemma i skafferiet
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Mera paj - eller kalla det pan pizza om du vill. För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Blanda crème fraiche, senap, honung och citronsaft i en kastrull och hetta upp varsamt. Skär laxen i mindre bitar och blanda ner i kastrullen, rör även ner den hackade dillen och krydda med vitpeppar värm därefter upp allt igen utan att koka