Strimla kycklingen. Häll blandningen över kycklingen och grönsakerna. Woka eller stek kycklingen i olja cirka 5 minuter. 600 g kycklingfilé. 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 500 g wokgrönsaker 2 msk sweet chilisås 4 msk soja Grädde
8 2 kg kycklingben 1/2 dl honung 1/2 dl mango chutney 3 tsk curry 2 msk kinesisk soja 1 msk flingsalt 4 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vänd runt kycklingfilébitarna i ströbrödsblandningen så det fastnar på alla sidor. (Blir det ströbrödsblandning över kan du hälla det över kycklingbitarna innan de ska in i ugnen
kycklingpinnar. Vi har varit i Lycksele i helgen och varit utan wifi. Så jag ligger efter i bloggandet. Så idag får ni hålla till godo med en snabb middag, klar på en halvtimme